Weekendje Sauerland Winterbelevenis

Dit Weekendje Sauerland is inclusief:

Kleiner aantal personen op aanvraag.ng en organisatie Kleiner aantal personen op aanvraag.
  • Deskundige reisbegeleiding
  • 2 overnachtingen in een 3-sterren hotel op basis van 2-persoonskamers
  • 2x ontbijtbuffet
  • 2x een lunch
  • 2x diner
  • Snow Fakkel Tour met versnapering onderweg
  • Huur ski of snowboardmateriaal (dag 2)
  • Skipas voor Wintersport Arena Sauerland (dag 2)
  • Ski of snowboardlessen
  • Snow Challenge (dag 3)
  • Programmaboekje voor alle deelnemers
Prijs: vanaf € 279,- p.p. exclusief BTW
Minimum aantal personen: 20
Drankjes op basis van nacalculatie.
Exclusief toeristenbelasting a € 2,- p.p.p.n.
Kleinere groepen op aanvraag

Extra mogelijkheden

  • Vervoer per Comfort Class Touringcar v.v.
  • 1-persoonskamers, meerprijs op aanvraag
  • Reisverzekering
  • Annuleringsverzekering
  • Alternatieve programmamogelijkheden in overleg
Dit Weekendje Sauerland is geldig tot en met 31 maart 2016.
De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Weekendje Sauerland Winterbelevenis

Tijdens dit winterweekend in Sauerland komt u goed in de winterstemming. U kunt op in Winterberg heerlijk Skiën, snowboarden en Rutschen mit Anton. Ook wordt er een Fakkel Snow Tour geörganiseerd en wordt u uitgedaagd tijdens de Snow challenge. U kunt er ook voor kiezen om een andere activiteit te houden zoals een stadswandeling door Winterberg of een bezoek aan de bierbrouwerij.

Locatie

  Stelt u zich eens voor. Op nog geen drie uren reisafstand het optimale wintersportgevoel beleven met uw collega’s, familie of vrienden?

  Voor het echte wintersportgevoel hoeft u niet af te reizen naar Frankrijk of Oostenrijk. Winterberg en Willingen zijn de twee populairste wintersportplaatsen van Sauerland. Met een ruim aanbod van goed verzorgde accommodaties, sneeuwzekerheid en een volledig verzorgd programma met activiteiten en gezellige après-ski mogelijkheden kan Sauerland erg goed concurreren met de traditionele wintersport bestemmingen.

  Jaarlijks biedt Sauerland 90 dagen sneeuwzekerheid. Van half december tot half maart kan er geskied worden. Het skioord beschikt namelijk over 260 moderne sneeuwkanonnen, die ingezet kunnen worden om de natuur een handje te helpen.

  De pistes in Sauerland zijn geschikt voor de gevorderde en beginnende skiërs of snowboarders.

Overnachten

Sauerland heeft de beschikking over prachtige overnachtingsaccommodaties met voor elk wat wils. Wij bieden speciaal geselecteerde accommodaties aan die hun diensten in de afgelopen jaren hebben bewezen. Maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een overnachtingsaccommodatie op maat verzorgen.

Programma

Dag 1: Aankomst met eigen vervoer of optioneel per touringcar in Sauerland. U wordt in het hotelontvangen door een reisleider met een drankje naar keuze.
Na het inchecken staat er een heerlijk diner voor u klaar en 's avonds kunt u mee lopen met een fakkel snow tour. Bij terugkomst kan er gezellig geborreld worden aan de bar.

Dag 2: Na een heerlijk ontbijtbuffet in het hotel kan de winterpret echt beginnen. De gevorderden wintersporters kunnen de piste zelfstandig gaan verkennen terwijl de beginners de mogelijkheid krijgen om les te krijgen van onze ski of snowboard instructeurs.
Na de lunch is er de mogelijkheid om zelfstandig de piste te ontdekken.
De middag wordt afgesloten met een groepsactiviteit. " Rutschen mit Anton", onder begeleiding kunnen de deelnemers in groepsverband of individueel naar beneden sleeën.
In de avond kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het hotel.

Dag 3: Na het ontbijtbuffet is er een gezellige afsluiting:The Snow Challenge. Dit is een variëteit van samenwerking spelen, denk-opdrachten en oriëntatie uitdagingen.
De teams strijden tegen elkaar op de verschillende onderdelen.In plaats van de Snow Challenge kunnen we ook een stadswandeling Winterberg of een bezoek en rondleiding aan de bierbrouwerij verzorgen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Twentearrangementen.nl

Bijzondere belevenissen voor uw groepsuitje!

Twentearrangementen.nl is met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Faciliteiten

- Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair
- Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen

Ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Graag nemen wij uw wensen in ontvangst. Wij komen graag in contact voor een informatief gesprek. Wij werken graag samen om een fantastische dag te organiseren.

Daarnaast organiseren wij groepsreisen en incentives. Dit varieert van bestemmingen in Nederland tot Letland, Malte, Ibiza en Duitsland.